Logistică

Divizia de Logistică ProgresivBHB, aflată aproape de inima Europei, oferă soluții eficiente la cererea clienților internaționali și locali, care au nevoie de import sau export pentru a putea realiza obiectul lor de activitate. Serviciile noastre extensive de logistică și gestionare a lanțului de distribuție sunt foarte flexibile și ne oferă abilitatea de a satisface cât mai bine nevoile clienților indiferent de complexitatea acestora. Echipa de Logistică ProgresivBHB, dând dovadă de o excelență și dedicare ieșită din comun, operează non-stop pentru a oferi asistență atunci când este nevoie pentru ca tot procesul de distribuție să funcționeze în mod continuu la o performanță ridicată.

Misiunea Diviziei de Logistică ProgresivBHB este de a ajuta compania ta să obțină un avantaj competitive sustenabil prin adăugarea unui plus de valoare la fiecare pas al lanțului de distribuție. Mânați de acest ideal, și dorind să menținem și chiar să depășim așteptările clienților noștrii, suntem determinați să formăm parteneriate eficiente și de durată. Comunicarea este foarte importantă pentru noi, de aceea ne asigurăm mereu că ești auzit. Deoarece dispunem de flexibilitate mărită care este unul dintre pilonii filozofiei noastre, putem creea soluții unice care să se potrivească cu nevoile companiei tale. Spre deosebire de celelalte companii, noi putem cu adevărat să-ți oferim o soluție customizată.

Transport

Serviciile de Transport ProgresivBHB sunt adresate în primul rând agenților economic care pot să fie atât producători cât și comercianți. Producători agricoli, producători de bunuri industriale sau de larg consum sau orice alt fel de producător are nevoie de serviciile unei companii de transport pentru ași putea distribui produsele. Chiar dacă uneori sunt și persoane fizice care au nevoie de serviciile noastre, pe care îi vom servi cu drag, noi de adresăm în primul rând firmelor de distribuție sau celor specializate în comerț cu amănuntul sau cele care au nevoie să transporte marfă pe plan internațional.

Siguranța transportului, încrederea în capacitatea noastră de duce la îndeplinire orice misiune încredințată indiferent de circumstanțe și de vremea de afară,precum și rapiditatea livrării sunt principalele beneficii de care te bucuri atunci când alegi să lucrezi cu noi. Dacă te-ai săturat să pierzi vremea căutând un mijloc de transport potrivit pentru afacerea ta, echipa ProgresivBHB îți ține spatele acoperit. Nu doar că suntem profesioniști și ne place ceea ce facem, dar suntem și flexibili pentru că dorim să-ți oferim o soluție excelentă, optimă, care să ți se potrivească. Orice altceva sunt detalii aparent neimportante, dar stai liniștit, deja ne-am ocupat și de acestea!

Cere o cotatie pentru asigurare completand formularul de mai jos